SREDSTVA ZA ZAŠČITO STEKLENIH POVRŠIN

nanolex-ultra-glass-sealant

Nanolex Ultra Glass Sealant – Nano premaz za stekla

Nanolex Utra Glass Sealant je narejen na osnovi nanotehnologije. Nanos ustvari kemijsko vez na molekularni osnovi z stekleno površino na katero je nanešen. Nanolex Ultra Glass Sealant drastično izboljša vidljivost in varnost ob deževnem vremenu. Steklena površina po nanosu permanentno odbija vodo v izjemni meri ter potrebuje občutno manj čiščenja, kar nam prihrani veliko časa in denarja.

S pravilnim vzdrževanjem ima Nanolex Ultra Glass Sealant življenjsko dobo približno 18 mesecev oz 30.000 km na površinah na katerih je bil nanešen.

Vsebina: 30 ml

nanolex-Glass_Polish_200_ml

Nanolex Glass Polish – Polirna pasta za stekla

Nanolex Glas Polish je brusilna pasta za steklene površine, ki ne odstrani samo trdovratnih umazanij iz steklenih površin, vendar tudi z svojo formulo pripravi stekleno površino za nadalnji nanos zaščite za steklene površine Nanolex Glass Sealant.

Vsebina: 100 ml

nanolex-glass-cleaner

Nanolex Glass Cleaner – Sredstvo za čiščenje steklenih površin

Nanolex Glass Cleaner je bil razvit posebaj za avtomobilska stekla. Inovativna formula garantira lahkotno a temeljito odstranitev umazanije, insektov, maščobe in raznih voskov. Nanolex Glass Cleaner ne pušča nobenih sledi in ne zaželenih “Build-up” efektov.

Opozorilo: Nanolex Glass Cleaner ne uporabljajte na soncu!

Vsebina: 750 ml

nanolexlogofull
Back to top