SREDSTVA ZA ZAŠČITO BARV, LAKOV IN PLATIŠČ

Nanolex Si3D HD – Keramična zaščita

Nanolex Si3D HD zaradi svoje sestave, zagotavlja izjemno dolgotrajno keramično zaščito na površini. Nanolex Si3D HD opazno poveča trdoto laka na površini. Z nanosom Si3D HD zaščitimo površino laka ter barva dobi še večjo globino in še višji sijaj kot pri keramični zaščiti Nanolex Si3D. Površino zaščiteno z Nanolex Si3D HD veliko lažje in hitreje očistimo, saj se umazanija skoraj ne prijema na lak vozila.
S pravilnim vzdrževanjem ima Nanolex Si3D HD življenjsko dobo približno 3-5 let in 50.000 km na površinah na katerih je bil nanešen.
NAKUP MOŽEN LE IMETNIKOM NANOLEX CERTIFIKATA!

Vsebina: 30 in 50 ml

nanolex_si3d_set_30

Nanolex Si3D – Keramična zaščita – set

Nanolex Si3D zaradi svoje sestave, zagotavlja izjemno dolgotrajno keramično zaščito na površini. Nanolex Si3D opazno poveča trdoto laka na površini. Z vsakim nanosom Si3D se debeljina zaščite na laku poveča in s tem tudi trdota laka ter barva dobi večjo globino in zelo visok sijaj. Površino zaščiteno z Nanolex Si3D veliko lažje in hitreje očistimo, saj se umazanija skoraj ne prijema na lak vozila.
S pravilnim vzdrževanjem ima Nanolex Si3D življenjsko dobo približno 1-2 leti in 30.000 km na površinah na katerih je bil nanešen.
Vsebina: 50 ml

nanolex-sifinish-200-ml

Nanolex SiFinish

Nanolex SiFinish je zaščita na vodni osnovi. Vsebuje silicij, ki se veže na lakirano in tudi že zaščiteno površino. Nanolex SiFinish ponuja izredno visok sijaj in neverjetno odtekanje vode s površine, hkrati pa naredi površino zelo gladko na dotik. Nanolex SiFinish je izdelan tako, da na površini prepreči kopičenje vode in na površini na katero je bil nanešen naredi zaščitni sloj. Nanolex SiFinish nudi več mesečno izvrstno zaščito in če ga nanesemo na že pred tem zaščiteno površino z Nanolex zaščitami, le-tej izjemno podaljšamo obstojnost. Hkrati pa barvi in laku na površini da še globji sijaj.
Nanolex SiFinish nanesite na očiščeno in suho lakirano površino, 2 – 3 krat ga razpršite in z Nanolex mikro krpo prebrišite do visokega sijaja. Nanolex SiFinish je razvit, testiran in izdelan v Nemčiji.
Vsebina: 200 ml

premium-paint-alloy-sealant

Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant

Nanolex Paint & Alloy Sealant tvori kemično in molekulno vez na površino, na katero je nanešen. Površina na katero je nanešen Nanolex Paint & Alloy Sealant je permanentno zaščitena in za čiščenje površine tako porabimo veliko manj truda ter denarja. Nanolex Paint & Alloy Sealant je primeren za nanos na vse vrste lakiranih površin tudi na platišča, če imamo na vozilu že naneseno keramično zaščito Nanolex Si3D/Si3d HD z nanosom Nanolex Paint & Alloy Sealant podaljšamo življensko dobo le-te.
Z pravilnim vzdrževanjem je obstojnost Nanolex Paint & Alloy Sealant približno 15.000km.
Vsebina: 50 ml

Nanolex Nano One – Zaščita na vodni osnovi

Nanolex Nano One je zaščitni premaz na vodni zasnovi, ki hkrati čisti, obnavlja in ščiti avtomobilski lak. Nanolex Nano One je kremast in njegova viskozna sestava temelji na nano osnovi. Nanolex Nano One obnovi zbledelo barvo in hkrati odstrani mikro praske – poleg tega je ultra tanek in na obdelani površini naredi hibridno plast.

Vsebina: 200 ml

Nanolex Spray Sealant – Zaščita v spreju

Nanolex Spray Sealant je zasnovan na kovalentnem vezanju nanotehnologije  in kemijske ter molekularne vezi katera se veže na materijal na katerega je nanešen. Nanolex Spray Sealant je primeren za nanos na barvo, lita platišča, kovino ter plastiko. Površine zaščitene z Nanolex Spray Sealant so zelo trpežne in potrebujejo občutno manj čiščenja kot brez zaščite, kar nam prihrani čas in denar. Nanolex Spray Sealant se lahko tudi uporabi, da obnovi Nanolex zaščite, ki so bile že nanešene na površino.
Vsebina: 100 ml

Nanolex Washcoat – Sredstvo za vzdrževanje zaščitenih površin

Izjemno učinkovito sredstvo za vzdrževanje zunanjosti vozila. Nanolex Washcoat tudi obnovi že nanešene razne Nanolex zaščite ter jim podaljša življensko dobo. Tako sijaj barve kot tudi odtekanje vode je veliko večji po uporabi Nanolex Washcoat.
Z pravilnim vzdrževanjem Nanolex Washcoat podaljša življenjsko dobo Nanolex zaščite za približno 2.000km.
Uporaba: Nanolex Washcoat lahko nanesemo z penomatom ali razpršilko. Nanesemo Nanolex Washcoat po pranju vozila, ko je ta še moker ter počakamo, da začne delovati. Opazili bomo kako voda začne odtekati in vozilo izperemo z vodo, postopek po potrebi ponovimo.
Vsebina: 200 ml

nanolexlogofull
Back to top