POLIRNA SREDSTVA

Heavy Cut 750ml_preview

Groba polirna pasta Nanolex Heavy Cut polish

Nanolex Heavy Cut polish je profesionalna groba polirna pasta, namenjena odstranjevanju nepravilnosti v laku, težjih prask in odstranjevanju sledi brusnega papirja do granulacije 1500. Uporablja se lahko na vseh lakiranih avtomobilskih površinah tako z rotacijsko kot z ekscentrično polirno mašino. Po obdelavi površino enakomerno zgladi in pripravi za nanos srednje-grobe polirne paste Nanolex Medium Cut polish ali fine polirne paste Nanolex Finishing polish.

Vsebina: 750 ml

nanolex-medium-Cut-750ml

Srednja polirna pasta Nanolex Medium Cut polish

Nanolex Medium Cut polish je srednje groba polirna pasta, ki je izdelana, da hitro in učinkovito odstrani praske, nepravilnosti v laku kot so hologrami in sledi brusnega papirja do granulacije P3000. Hkrati zagotavlja odlične rezultate v le enem koraku. Nanolex srednjo polirno pasto lahko uporabljamo na vseh lakiranih avtomobilskih površinah, tako z rotacijsko kot tudi z ekscentrično polirno mašino.

Vsebina: 750 ml

Finishing Polish 750ml_preview

Fina polirna pasta Nanolex Finishing polish

Nanolex Finishing polish odstrani manjše praske in poškodbe na laku kot so hologrami na vseh lakiranih avtomobilskih površinah. Nanaša se lahko tako z rotacijsko kot z ekscentrično polirno mašino, za seboj pa pusti brilijanten in visoko sijoči zaključek na laku.

Vsebina: 750 ml

nanolexlogofull
Back to top