SREDSTVA ZA ZAŠČITO IN VZDRŽEVANJE ZUNANJOSTI VOZILA

Nanolex PreWash Concentrate – Penasto predpranje

Nanolex PreWash Concentrate je zelo učinkovito, visoko peneče, alkalno sredstvo za predpranje. Pazljivo razmerje površinsko aktivnih snovi, odstrani težko odstranljivo umazanijo kot npr. insekte, olja, maščobo ter saje in z tem odlično pripravi površino za poliranje oz. nanos različnih zaščit.
Nanolex PreWash Concentrate je izredno primeren za odstranitev voska, silikona iz različnih zaščit na lakiranih površinah, ter z tem pripravi površino za nanos Nanolex zaščitnih sredstev. Nanolex PreWash Concetrate ima izredno učinkovito čistilno moč ob enem pa  ne poškoduje modernih materialov kot je npr. anodiziran aluminij.
Radčenje: 1:30 – 1: 10, nanesite le z razpršilko ali penomatom.
Vsebina: 1000 ml

Nanolex Reactivating Shampoo – Reakcijski šampon

Nanolex Reactivating Shampoo je zasnovan za čiščenje in zaščito Vašega vozila v enem lahkem koraku.
Med tem ko perete Vaše vozilo, napredna formula tvori kemično in molekularno vez z prej nanesenimi zaščitnimi plastmi in jih osveži. Površine, ki so bile zaščitene z Nanolex zaščitami ali drugimi zaščitami postanejo ponovno bolj zaščitene. Nanolex Reactivating Shampoo vsebuje sredstvo, ki po končanem postopku skoraj povsem posuši vozilo, ko ga operemo samo z vodo.
Nanolex Reactivating Shampoo je zelo visoko koncentriran – redčite ga samo 20-25ml šampona z 10l vode (1:200-400).
Vsebina: 750 ml

Nanolex Washcoat – Sredstvo za vzdrževanje zaščitenih površin

Izjemno učinkovito sredstvo za vzdrževanje zunanjosti vozila. Nanolex Washcoat tudi obnovi že nanešene razne Nanolex zaščite ter jim podaljša življensko dobo. Tako sijaj barve kot tudi odtekanje vode je veliko večji po uporabi Nanolex Washcoat.
Z pravilnim vzdrževanjem Nanolex Washcoat podaljša življenjsko dobo Nanolex zaščite za približno 2.000km.
Uporaba: Nanolex Washcoat lahko nanesemo z penomatom ali razpršilko. Nanesemo Nanolex Washcoat po pranju vozila, ko je ta še moker ter počakamo, da začne delovati. Opazili bomo kako voda začne odtekati in vozilo izperemo z vodo, postopek po potrebi ponovimo.
Vsebina: 200 ml

Nanolex Pure Shampoo – Visoko peneči šampon za pranje vozil

Nanolex Pure Shampoo je izredno učinkovit, PH-nevtralen visoko peneči šampon za zunanje pranje vozila. Nanolex Pure Shampoo je izredno koncentriran, priporočamo mešanje 1:200-1:500.

UPORABA: Nanolex Pure Shampoo lahko nanesemo z razpšilko ali penomatom.

Vsebina: 750 ml

Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover – Čistilo za platišča in zračno rjo

Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover je sredstvo za čiščenje platišč in odstranjevanje kontaminacije leteče rje. Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover je manj agresiven kot večina drugih sredstev za čiščenje platišč vendar enako učinkovit. Z kontaktom z površino Nanolex čistilo za platišča odstrani vso umazanijo še tako trdovratno umazanijo, ki nastane zaradi zaviranja.
Uporaba: Nanesemo čistilo na platišče oz površino, inovativna formula spremeni barvo čistila, ko ta čisti iz prozorne v rdečo, nato samo dobro izperemo površino.
Vsebina: 750 ml

Nanolex Glass Cleaner – Sredstvo za čiščenje steklenih površin

Nanolex Glass Cleaner je bil razvit posebaj za avtomobilska stekla. Inovativna formula garantira lahkotno a temeljito odstranitev umazanije, insektov, maščobe in raznih voskov. Nanolex Glass Cleaner ne pušča nobenih sledi in ne zaželenih “Build-up” efektov.

Opozorilo: Nanolex Glass Cleaner ne uporabljajte na soncu!

Vsebina: 750 ml

Nanolex Tar Remover – Odstranjevalec katrana in bitumna

Nanolex Tar Remover je specialno čistilno sredstvo za lahkotno odstranjevanje katrana in bitumna. Ne vsebuje halogeiranih ogljikovodikov in ga lahko brez skrbi nanesemo na katere koli povšine, katere so odporne na topila.
Nanolex Tar Remover nanesemo nerazrečenega na suho površino in pustimo nekaj časa, da sredstvo reagira z umazanijo. Če je potrebno podrgnemo z krpo ter izperemo z visokim curkom vode. Če so ostali kakšni ostanki po izpiranju z vodo jih obrišemo stran z mikro krpo. Po potrebi postopek ponovimo.
Vsebina. 750 ml

Nanolex EX – Odstranjevalec voska, olja in maščob

Nanolex Ex odstrani vsa polirna olja, maščobe ter voske, kateri bi lahko kasneje oteževali nanos Nanolex zaščitnih sredstev. Njegov nanos odlično pripravi površino  za nadaljni nanos Nanolex zaščit, saj razmasti površino.

Vsebina: 750 ml

Nanolex Final Finish – Quick detailer

Nanolex Final Finish je izdelek, ki ga lahko uporabimo med samim pranjem vozila oz ko je bilo vozilo že oprano, da odstranimo še zadnje nepravilnosti kot so npr. prah, prstni odtisi, vodni kamen idt. Lahko ga uporabljamo na lakiranih površinah, litih platiščih in plastiki. Nanolex Final Finish ne poškoduje prej nanesenih zaščit temveč  jim podaljša njihovo življensko dobo in učinkovitost.

Vsebina: 750 ml

Nanolex Tire & Rubber Restorer – Sredstvo za obnovo pnevmatik in gumi delov

Nanolex Tire & Rubber Restorer je zasnovan da optimizira, z UV odporno formulo pnevmatike in gumijaste obrobe ter, da jim da ponovno njihov naraven in satenast videz ob enem pa tudi površine zaščiti pred zunanjimi vplivi. Globoko prodorne surovine v Nanolex Tire & Rubber Restorer nudijo obdelanim površinam dolgotrajen in originalen videz.
S pravilnim vzdrževanjem je obstojnost Nanolex Tire & Rubber Restorer 1000km.
Vsebina: 750 ml

Nanolex Trim Rejuvenator – Obnova plastičnih delov

Nanolex Trim Rejuvenator je premaz, ki obnavlja vse plastične dele. Nanolex Trimrejuvenator zagotavlja obnovo preperelih plastičnih površin in jim daje ponovno nov videz. Plastične dele pa tudi zaščiti in jim nudi dolgotrajno zaščito pred škodljivimi zunanjimi vplivi hkrati pa omogoča tudi lažje nadaljnje čiščenje.

Vsebina: 200 ml

nanolexlogofull
Back to top